Stor teater med små medel

Idag spelade vi i Linköping. Tog tåget igår dit. Bo flyg fr oslo å sen bil te samma stad.
Det kom 300 barn till folkets park! Vi spelade i en lada med plats för 2000 (!) där det var kallt när vi kom men de hade på två värmefläktar så det blev ok på scen iaf. Det gick bra även om det var lite måndagskänsla kanske, som ett rep ibland nästan. Publiken var mycket nöjd, flera barn som kom å sa de skrattat å ville jag skulle göra höken igen och väskan såklart, några killar ville öva på den!
Sixten - arrangören var otroligt nöjd. Han var på BOKA-dagen i sthlm i januari å sa direkt till sin kollega efter att han sett mig göra min rasmus-scen: "Du, om resten är skit så ska vi iaf ha det här, det här är bra på riktigt!" Fantastisk kul kommentar. Och vidare sa han också "Du gör stor teater med små medel". "Det är såhär det ska göras. Enkelt med en hatt och ändå stor teater". Otroligt fint att han dela med sig av det. Tacksam. Å kul å höra såklart! Han gillade det kan man säga.
 
Lunch i linköping å kollade in domkyrkan - tack bror erik för tipset! Tände ett ljus för di där hemma.
Spelade en frissbeegolf me bo på vägen.
Nu i Sävsjö i mörkaste småland, blev en frissbeegolf till här på gräset utanför hotellet med alla träd. Kul! Men bo lite för bra.
 
IMORRN SHOW KL 11.
 
Dagens låt: NOFX - The Brews. Nostalgi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0