Rekordspelning, Vest-Agder och semester

Bodöspelningen på sveriges nationaldag 6 juni gick till historien som den snabbaste hittills. 43 minuter! Alla hade inte kommit när vi började men vi var tvungna att starta då vi skulle till flyget sen. Skolan som saknades var bara en ca 10 st å de kom 30 sekunder efter vi hade börjat. Vi tog faktiskt bort en liten sekvens när jag flyr från barnhemmet - simningen! Men det påverkar ej historien. Sen spelade jag snabbt, hade överlag ett snabbare spel helt enkelt. Lite stressat kan jag tycka men publiken bjöd på otroligt varma applåder efteråt å det var första gången vi lämnade skolområdet före publiken!!! De var nöjda.
Vi körde och var på bodö lufthavn ca kl 11. Bosse slängde in nycklarna till bilen, jag satte fart upp för rulltrapporna och... hur lugnt som helst. När jag såg att det var tomt tänkte jag först, nej de har stängt redan, kanske kan jag få en fot emellan å snacka oss in... men -  Ingen kö, gott om tid. Turisterna hade checkat in på morgonen och när vi sen satt där inne tittade upp på klockan å insåg att: för 20 min avslutade vi föreställningen.... då pustade vi ut. Senare visade det sig att de inte stängde kontrollen förrän 12:30!!! En timme efter det besked vi fått... Vi klarade det!!!
Förra veckan var vi i vest-agder. Fina dar, fint väder, jordgubbar, trevligt sällskap, öl och em-fotboll.
Spelningarna gick bra, kanonavslutning sista dan med två (också) snabba spelningar, flytt mellan dom å minimalt med tid, en lampa slockna MEN vi grejade det med, vi klarar mycket, och sen skulle jag med en buss i moss som jag hann med tio minuters marginal...
Nu väntar några veckors semester innan sverigeturnén drar igång!
Dagens låt: Robbie Williams - Feel

Strejk.

Norge lamslås just nu av en strejk som oxo drabbar oss, eller förhoppningsvis icke... Flygplatsen i Bodö stänger 11:30 imorrn å vi hoppas hinna dit innan dess... föreställningen slutar ca 10:50 imorrn... vi provkörde sträckan till flygplatsen - ca 9 min... så... är vi där ca kl 11 så ska det nog gå bra - HOPPAS VI! Men vi får trängas med charterfolk då...
Gick bra idag men en speciell ting inträffade. Strömmen gick en minut innan vi skulle släppa in publiken. Och inte bara i gymsalen utan i hela skolan OCH hus runt omkring! Vi tog ett supersnabbt beslut: Flyttade ner scenen (rev upp tejpen från mattan) några meter, öppnade två dörrar in till två omklädningsrum och fick på så sätt solljuset in i gymsalen å la mattan (tejpade fast medan publiken gick in!) så solen lyste upp lite grann - Och DÄR - där spelade jag!!! Sökte upp ljus så mycket jag kunde för att inte vara helt i mörkret... Det gick BRA! Fångade publiken å lärare å elever var eld å lågor efter, "helt fantastiskt" sa en lärare. Ljuset kom å gick några få gånger men efter ca halva föreställningen gick ljuset på å varade sen hela tiden MEN det lyste mest på nackarna på publiken å lite fram på scenen eftersom vi inte hade hunnit flytta om det...
Andra gick bra å där hade vi hyfsat med ljus.
Ikväll blir det nog reston BJÖRK som vi fick anbefalt. Grillad torrfisk/klippfisk skulle vara speciellt gott fick vi höra.
Dagens låt: Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond (bosse tribute)

1 juni och snö a.k.a. roadtripp Norge

I fredags fick vi en kanonavslutning med en av de bästa föreställningarna vi gjort tror jag, fredag e.m. publiken var med på allt, stilla när det var dramatiskt å skrattade å var med megabra på de mer roligare ställena. En mycket skön bra känsla.
Bosse hörde hur två lärare gick å pratade till varann efteråt å den ena sa: "Det var det mest fantastiska jag sett". Fin kommentar kan man säga, då blir det ju ärligt oxo - de behöver ju inte hitta på eller ljuga till varann.
Roadtripp steinkjer - oslo nio timmar genom snö, sol å regn å regnbågen! Snö på 1 juni - galet. Å renar längs med vägen.
Nu är vi i BODÖ i tre dagar - gick bra idag. Strejk i Norge så vi får se om vi kan flyga hem på onsdag - flygplatsen ska stänga imorrn 11.30...
Bodö är fint, tog en liten promiss ut på molon - piren, såg på båtar, havet.
Dagens låt: The Killers - Human

RSS 2.0