Fantastisk sandstrand, bad, snö på fjällen

En föreställning idag, gick jättebra. Många tillresande små skolor. Barnehagen kom lite överraskande men det gick fint.
 
Sen tog vi en fantastisk tur ut på Senja - halvö. Vi kom bl.a. till en helt otrolig sandstrand vid atlanten. Vi badade, KALLT om fötterna och benen (säkert bara 7-10 grader), så vi gick bara i, doppade oss men det är otroligt skönt efteråt. Och att bara stå där vid nåt som ser ut som Mallis eller vilket sydligare land som helst och sen vända sig om och se vackra dramatiska fjäll med SNÖ på... det är helt mega-super-otroligt vackert, verkligen. På riktigt.
 
Nu framme i bardufoss där jag nödlandade för 3 år sen en vintrig marskväll.
 
Här uppe säger di att di inte haft sånt här fint väder på 20 år...! Och för en månad sen var det snö å sämre väder här... vi har en helt otrolig tur som är här nu, det är som semester...! Det kan knappt bli bättre.
 

Dagens mat: Hamburgare i 35 grader vid en vägg till lunch och målselvspecial-pizza med majs på, på kvällen. Vi ska spela i målselv kommune imorrn.

Renkött och fantastiskt väder och båttur.

Gick bra idag och efteråt skulle vi till finnsnes, vi tog färjan över från harstad till att börja med. FANTASTISK färd över fjorden med snöbetäckta fjäll i bakgrunden och vi solade uppe på däck i solstol.
En glass, ett wienerbröd och några stopp efter vägen för korttagning.
 
Nu framme i Finnsnes som bjuder på ca 25 grader varmt å sol!!! Ätit ren på hotellet, megasuperdupergott. En öl och vatten till det.
 
För tromsturnén kör vi en ny "dagens".
 
Dagens MAT: RENFILÉ... mmmmm!

TROMS, PANGSTART OCH BAD I 10-GRADIGT ATLANTEN!

NU är jag tillbaka här och tillbaka i otroligt vackra troms fylke. Denna gången med min rasmus! Två dagar har gått och vi har fått en väldigt fin start. Stående ovationer från båda skolorna efter föreställningen.
 
Idag stack jag och bosse ut på en lång, nästan tre timmars tur, upp på gangsås-toppen i Harstad, brant upp och ned och vi hann även med ett bad i atlanten, ca 10 grader gissar vi, kallt men oootroligt skönt efteråt. Spist en ok kina å nu tatt ett bad till men på hotellrummet, ska äta lite godis å vindruvor och är otroligt trött så somnar nog snart...
 
Troms fylke är otroligt vackert, Mona och co. på kultur i troms är välorganiserade (de var å såg på idag) och barn och vuxna mycket trevliga på skolorna, väluppfostrade elever so far...
 
Dagens låt: The beach boys - fun fun fun

RSS 2.0