Vikingaskeppet i Hamar

SNÖ. - 3.
 
Spelning på hoberg å sen vidare till Stange där vi också är imorrn. Gått fint. I stange spelar vi i ett litet musikrum - imorrn på morgonspelningen blir det trångt...
 
På em åkte vi skridskor i vikingaskeppet - granne med vårt lägenhetsvandrarhem. Byggt till OL i lillehammer. Fantastisk byggnad - som en uppånedvänd båt. Snygg, cool och mäktig. Åkte nästan i två timmar, väldigt fint. Körde 500 meter tre gånger i full fart. 1.11, 1.02 och sista gången lyckades jag pressa mig under minuten och fick 59 sekunder! Världsrekordet för män ligger på 34 sekunder... väldigt nöjd ändå å kul var det, kanske man skulle satsat på om man var yngre.
 
Fiskpinnar me bo å tiril å dagens låt görande.
 
Dagens låt: HOBERG!!! Det etsar sig fast å vi har alla tre gått å sjungit på den idag.

Hohohoberg

Snö. Plus 3.
 
idag efter två bra föreställningar åkte vi längdskidor alla tre, ca 2,5 km i ca 40 min i sol. Sen på kvällen lagade vi mat ihop, pasta med köttfärssås, gott och nam! Sen gjorde vi dagens låt med skolans namn i. Kul!
 
dagens låt: Anders, Bosse och Tiril - Hoberg. (Se Facebook)

Rock n roll på Steiner och sushi på det

Grattis pappa idag!!!
 
Kul tät trång varm föreställning på steinerskolan idag efter att ha spelat på arstad på morgonen igen. Kom lite fler folk än sagt tror vi på steiner men det gick kanon, vi fick in alla i en liten sal och det var härlig stämning. Några lärare som skrattade otroligt gott å högt, fick mig att dra på smilbanden också.
 
Fick fina kommentarer efter, bl.a. av en lärare som kom förbi och sa att hon ej hade sett men bara hört de andra prata gott om den. Och sen kom en till lärare och gav mig en kram och tackade.
 
Och imorse sa en annan lärare: "jag blir helt förälskad..." Hmmm... det är ju en bra kommentar. Tror jag.
 
Sushi på kvällen som var god. Softar i sängen nu. PALME - vilken fantastisk tv-serie på svtplay, rekommenderas av hela mitt hjärta.
 
Dagens låt: Caesars - Over fore it started

Den gråtande rektorn

Nysnö, minus 5.
 
Okej, efter dryga 3 månaders icke-bloggande så tar jag upp det igen, bl.a. för att min kära moder vill det. :-)
 
Vi skriver 2013. Ny start. Nytt år. Vi är ute med rasmus igen jag och bosse, vi har vart ute nu 3 veckor i hedmark och har två veckor kvar i detta fina och välorganiserade fylke.
Måste säga att det funkat otroligt bra de senaste veckorna. Föreställningen i sig funkar fantastiskt bra å alla skolor har tatt emot oss väldigt fint vilket är uppskattat.
 
Idag måndag gjorde vi nog den bästa måndagsspelningen nånsin. Rektorn var å såg den andra å hon grät efteråt för hon tyckte det var så bra å blev så berörd. Gav henne en klem. Hon sa att det var det bästa de haft/sett på sin skola. Helt okej kritik.
Nöjd.
 
Nöjd också över att jag lyckades ta det lite lugnare på den andra då det var lite elever där, blev intimare och fint. T.o.m. några elever i 6e klass grät och höll om varann... DET sker INTE ofta...
 
...blev berörd själv av det.
 
Det har vart upp å ner i höstas men just nu har jag hittat en glädje igen i att spela rasmus, hoppas den håller i sig en tid bara...
 
Denna vecka är bosses dotter Tiril med på turné vilket är skoj, vi har bowlat å spelat air-hockey ikväll. Bor ganska enkelt men bra i vandrarhemslägenhet i Hamar som byggdes 1993 till OS i Lillehammer 1994. Vikingaskeppet där skridskotävlingarna hölls ligger precis bredvid.
 
Dagens låt: Caesars - Spirit

RSS 2.0