Övik, Lycksele och god mat

Övik igår gick jättefint och likaså Lycksele idag, otroligt fina kommentarer efteråt, de vuxna och barnen gillar verkligen min version av rasmus, det är fint. Verkligen. Tjatigt å skriva kanske men får verkligen fin vacker kritik efter varje föreställning, det värmer. "Vilken prestation", "vilken talang", "va bra det var" osv osv... lyder några kommentarer. Igår var det en 10årig flicka som sa att det var det bästa hon sett! Å idag i lycksele berättade arrangören efter att en dam som alltid tillhör de hårdaste kritikerna å ofta klagar på att det inte är bra - hon sa att det var så bra å bara log å var entusiastisk.
 
God mat idag, lunch på INDO café i lycksele där vi åt för 4 år sen oxo! Indisk kyckling med salladsbuffé och nu på åmdalen spa åt vi kanongod ryggbiff me ugnpotatis å svampsås... till det ett glas rött.
Har oxo hinnit med lite joggning i vacker natur - sprang längs gränsen mellan lappland å västerbotten. Lite bubbelpool, pingismatch mot bo å en pilsner på rummet å ruzzlespelande mot samma bo.
 
Dagens låt: Kent - Petroleum

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0