Strömavbrottet i Trollhättan!!!

Så... då var den över, sverigeturnén med rasmus... sitter i min lägenhet på frölunda torg... hmm... känns lite tomt nu känner jag. Skönt. Och samtidigt. Tomt. Hmmm...
 
Lysekil, strömstad och igår avslutningen i Trollhättan gick fint. Otroligt fina kommentarer från folk, kanon, jättebra, du är så duktig... o.s.v.... när folk kommer fram som man kanske inte trodde skulle komma fram, som kanske sett buttra ut, sagt nåt konstigt innan - när DE kommer fram å tycker man har vart fantastisk... det är värt allt.
 
Igår blev hela trollhättan strömlöst - hela stan! I 45 min... när vi skulle avbryta å sända hem publiken (300 st!!!) - bosse gick å hämta dragspelet för vi tänkte dra de två låtar vi har i föreställningen för alla - när han kom ut från teatern igen med dragspelet till foajén - DÅ går strömmen på igen - helt sjukt - jag började darra... var så sugen på å spela å så blev jag så besviken på att det inte skulle bli nåt MEN så blev det!!! Kommer komma ihåg denna sista föreställning länge! Det slapp bli som ulf lundell säger: En inställd spelning är oxo en spelning. MEN denna blev av till sist å vi fick en fin värdig avslutning, det gick jättebra å jag hade teatervänner i publiken som gillade det. Hebe-teatern var vi på.
 
Så... nu ere slut... rasmus tar vi upp igen i skolesekken i norge i januari men nu blir det bra att vila ifrån den även om jag nu drabbades av en liten separationsångest kände jag... jaja, nya utmaningar väntar...
 
Behöver egentlligen vara ledig från teater just nu känner jag men redan på fredag ska jag börja repa in gille i... tadammm Rasmusrollen!!! Å på måndag fortsätter åh baby i tönsberg - premiär om en månad...!
 
Ledig tre dar nu... TACK till alla som jag möter där ute å som läser min blogg! :-)
 
VARMA HÖSTKRAMAR!!!
 
Dagens låt: Foo Fighters - Long Road To Ruin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0