Å

Två föreställningar idag med flytt. Första gick kanon. Andra oxo men där blev det hela skolan från 1 till 9 klass! Över 150 st!!! Var inte meningen (skolan hade fått fel besked) men vi sa JA å fick in alla å körde! Å det gick kanonbra! Fin stämning, koseligt som det heter på norsk - mysigt.
Finfina kommentarer efter båda: "du är min idol" - från en flicka. Många goa lärarskratt å kommentarer efter att jag lyckats fånga publiken å hålla dom i 50 minuter... känns bra. På sista sa de att det inte alltid är så att de sitter så stilla så det var väldigt bra att de var med så fint nu.
På e.m. åkte vi ut så långt man kan på lofoten med bil: Till Å. Ja det heter så: Å i Lofoten. Spiste torrfisk till sen lunch - serverad av en fransman (!!!). Det var vackert ute vid Å. Gick till en utkiksplats å tog massa foten. Höga fjäll, snö, sandstränder. Fantastiskt vackert. På vissa ställen ser det ut som man är i ett sydligare land med sanden å grönt vatten... så tittar man upp å ser de dramatiska bergen...!!! Såg nästan ut till Väröy som ligger söder om lofoten, bakom den ön Röst.
Dagens låt: Bill Whiters - Ain´t No Sunshine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0