Rekordspelning, Vest-Agder och semester

Bodöspelningen på sveriges nationaldag 6 juni gick till historien som den snabbaste hittills. 43 minuter! Alla hade inte kommit när vi började men vi var tvungna att starta då vi skulle till flyget sen. Skolan som saknades var bara en ca 10 st å de kom 30 sekunder efter vi hade börjat. Vi tog faktiskt bort en liten sekvens när jag flyr från barnhemmet - simningen! Men det påverkar ej historien. Sen spelade jag snabbt, hade överlag ett snabbare spel helt enkelt. Lite stressat kan jag tycka men publiken bjöd på otroligt varma applåder efteråt å det var första gången vi lämnade skolområdet före publiken!!! De var nöjda.
Vi körde och var på bodö lufthavn ca kl 11. Bosse slängde in nycklarna till bilen, jag satte fart upp för rulltrapporna och... hur lugnt som helst. När jag såg att det var tomt tänkte jag först, nej de har stängt redan, kanske kan jag få en fot emellan å snacka oss in... men -  Ingen kö, gott om tid. Turisterna hade checkat in på morgonen och när vi sen satt där inne tittade upp på klockan å insåg att: för 20 min avslutade vi föreställningen.... då pustade vi ut. Senare visade det sig att de inte stängde kontrollen förrän 12:30!!! En timme efter det besked vi fått... Vi klarade det!!!
Förra veckan var vi i vest-agder. Fina dar, fint väder, jordgubbar, trevligt sällskap, öl och em-fotboll.
Spelningarna gick bra, kanonavslutning sista dan med två (också) snabba spelningar, flytt mellan dom å minimalt med tid, en lampa slockna MEN vi grejade det med, vi klarar mycket, och sen skulle jag med en buss i moss som jag hann med tio minuters marginal...
Nu väntar några veckors semester innan sverigeturnén drar igång!
Dagens låt: Robbie Williams - Feel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0