Fantastiskt fint på Nanset skole idag

Fantastiskt fint på Nanset skole idag, såhär skrev skolan själv på sin hemsida:
"5. - 7. klasse fikk i dag overvære en fantastisk flott forestilling i regi av Kulturskrinet. Denne gang var det Anders Sanzèns imponerende tolkning av en av Astrid Lindgrens mange litterære perler; Rasmus på Loffen som stod på agendaen.
Anders spilte selv 18 ulike roller. Både elever og lærere satt trollbundet gjennom den en time lange forestillingen. Dette var imponerende, morsomt, flott og fengslende på en og samme gang. For et talent! Både store og små storkoste seg - bare synd timen gikk så altfor fort. Vi anbefaler ALLE som får muligheten til å se forestillingen å takke ja. Vi ser den gjerne igjen." http://nanset.larvikgs.no/index.php?artID=572&navB=1


Det var en av de bästa föreställningarna jag spelat tror jag. Fin stämning, fantastiska skratt och berörda människor, fin rektor som såg ut att ha en tår i ögat efteråt när han tackade mig på vägen ut. Fina kommentarer. Mmm Fint. Ibland får man stanna upp och komma ihåg. Man gör nåt bra. Nåt fint. Folk blir glada, ler, känner.
Känner med.

Andra föreställningen på torstrand gick också väldigt bra. Den var i en gymsal som var grymt varm... ett element stod på på högsta värme trots det fina vädret. Det blev... svettigt. Tog en arbetsseger.

Postade rasmusdvd till Bodil på FHP i Stockholm. Åt en våffla. Fiskesuppe på hotellet till middag. Spelade PP i mitt å bosses spelbolag... gick... inget bra.

Men det var en bra dag ändå. Så tacksam å glad över att det går så bra med rasmus. Alla leenden från barn å vuxna, alla blickar. Alla tar-i-händer-med-folk-efteråt som verkligen har tagit det till sig och ser saliga ut. De skrattar. Häpnar över vad en man faktiskt kan ta sig till å klara av. Ler. Det värmer.

Dagens låt: John Denver - Take me home, country roads. Den sätter sig på hjärnan. Gnolar å sjunger på den varje dag känns det som medan man riggar upp å ner...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0