...och ett glas vitt på det

Startade dagen med å hämta ut mina dansskor - limmade kjempebra av en ryss på mister minit.

Föreställning på dan för vidaregående - gymnasiet - väldigt fint. En tacksam publik och en tacksam publik att spela för. Finfint. Flera dramaelever. Snackade med några elever efter som tyckte om det. De gillade bl.a. hur jag å Mike gått bakom bordet - en annorlunda kommentar som vi inte hör så ofta å ibland tänker man kanske att - det där är det ingen som ser eller tänker på men - JO då det gör dom! De undrade oxo hur vi repade - vilket språk pratar vi - en blandning av svenska, norska å engelska är svaret! Bra frågor å funderingar!
En tjej sa oxo att hon ej förstod allt å frågan är då: är det viktigt att förstå allt eller kan man bara ta in en känsla man får (om man nu får en känsla). En intressant fråga.

Ledigt några timmar. Köpte ullundertöy (underkläder, underställ) - tröja - Skönt å ha när det blir kallare. ULL! Norskt så det förslår. Smoothie - helt ok med vanilj å banan men inte lika god som igår - hallon å jordgubb blir min melodi framöver.

På kvällen öppen föreställning - kom ca 25 st. Inte många men det gick fint ändå.
Middag på sushiresto efter - Torgunn fyller 36 år idag, hurra! Åt 15 bitar - proppmätt.

Och ett glas vitt vin på det. En bra god rolig dag.

Dagens låt: New Kids On The Block - Step By Step
(eller som några lustiga ungdomar som förmodas ha en annan musiksmak skrev på ett plakat på 90talet när ovan nämnda grupp skulle ha konsert i STHLM - No Kids On The Block...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0