Turnéstart RASMUS hösten 2011.



Så.
Då var vi igång.
Rasmus on tour kommer att ta oss över och igenom och kors och tvärs i hela halva Norge. Start idag 22 augusti 2011. Slutdatum 15 juni 2012...! Där emellan ska vi avklara ca 250 föreställningar av min enmansföreställning Rasmus på luffen. Undertecknad i alla scenroller och min käre vän och kollega Bosse i alla musikroller. Ja, ni ser ju här ovan på bilden hur himla glad han är över att äntligen få börja turnera! Det riktigt lyser om honom! Grattis Bo!
Det lustiga (eller ja, det är ju inte så att man skrattar ihjäl sig... men ändå...) är att vi startar och avslutar turnén i samma fylke: Vest-Agder. Vackra Vest-Agder som idag visat sig från sin bästa sida. Soligt, varmt och fint landskap. Norge är vackert. Det slår mig återigen. Nej, det gjorde inte ont...

Två föreställningar idag på två olika skolor. Gick väldigt bra på nypremiären imorse och även bra på e.m. i en väääldigt varm lokal där svetten yrde och sprutade om en på ungefär samma sätt som de hoppande laxar vi bevittnade på e.m. vid en fors. Lekande Lax i lummigt landskap (tack Bo). Vackert värre.

Nu är vi i EIKEN feriesenter där vi bor i en jättefin minilägenhet med flera rum och kök. Vi fick två olika men Bosses var så modern och fin så jag flyttade in till honom. Detta blir vårt basecamp i två dagar nu.

Kroppen gör lite ont och är trött idag. Rasmusovanan sitter i lite... ringrostig men tyckte det gick riktigt bra ändå. En lärare sa att det var det bästa de fått till sin skola. Nu blir det snart å fira första dan med en måndagsöl och lite käk. Det fanns visst lax här.
En lekande lax?!

Dagens låt: C.C.R - Have you ever seen the rain?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0