Kom igen Enga!

Idag begick jag norsk fotballkampspremiär med att se sista kampen på Ullevaal för Vålerenga som mötte Tromsö. 2an mot 3an i tippeligan och det var en rätt bra, småtrevlig match, kallt kallt på läktaren men tre mål fick vi se. 3-0 till Enga efter 1-0 i paus. För en svensk var det rätt exotiskt og kul att höra alla ramsorna som: "Öl, våld og skamslette bönner!!!" - sjungna av 9-åriga jenter....!!! Härligt att de lär sig vad fotboll handlar om... ;-)
Och: "Tramp tramp tramp på en fugl, tramp tramp tramp på en kanariefugl!!!" - om Lilleström - lokalkonkurrenten som som låg under i sin match... de har gula matchtröjor... Ja se på norrmän... vi var ca 12000 på läktaren, alltid mäktigt att komma in på en arena sådär tycker jag.

I fredags hade vi första genomdraget av Selskapet - det gick rätt ok/bra. Jag var helt tom efter å visste ej hur d kändes... men lite senare kändes det mer okej. Det är mycket att komma ihåg och man spelar sig själv i så mycket eller bara är utan att veta riktning ibland så det är svårt å veta å känna... men det är ju till sist publiken som ska känna - det är det viktigaste, det får man inte glömma.

Dagens låt: Håkan Hellström (igen, men gudars va bra senaste skivan är!!! Skaffa den folkens!) - Saknade te havs. Fantastiska melodier och stämningar och harmonier.

KRAMAR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0