Dragspel

Idag var det Gildas sista föreställning för nu. En föreställning för kristna skolan. Den gick kjempebra! Tack Gilda för denna tiden - nu kommer Martha på söndag å vi ska repa in henne på måndag. Känns som man repar denna föreställningen hela tiden. Prövar ut nya ting.

Hjälpte Bosse att rigga ner å sen åkte vi in till Oslo till en musikaffär. Vi hittade snabbt ett dragspel som jag såg direkt att: detta kan nog passa, det gjorde det (Bo testade lite) och tio minuter senare var jag drygt 4000 kr fattigare å Sanzén Produktioner ett dragspel rikare. Bra att ha vårat eget. Det kommer behövas.
Det var en skön affär med gamla gubbar (såklart bl.a. en svensk, svenskar överallt i norge - speciellt oslo!) som hade en rätt skön avslappnad stil. Eller som bosse sa: här hade vi kunnat gå in å bara tatt ett dragspel i en väska å gått ut...

Tränade en timme med Håkan Hellström i öronen på hotellets gym. Han ÄR FANTASTISKT BRA!
Spelade lite oddsspel som gick in - hurra! Nervöst var det men det gick fint! Kebab på det å nu är vi lediga i dagarna fyra. Skönt. Ska utforska lite mer av Oslo, delar jag inte vart i så mycket.

Dagens låt: Smashing Pumpkins - Try Try Try
(helt fantastiskt skön makalös, på ett sätt enkel, men ack så bitterljuv å vacker... låt.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0