Hjort är gjort och ikväll blev det ett vilt svin. Men det är inget att smussla med...!



Igår hjort och ikväll kjempegod förrätt i form av blåskjell (musslor) i vitvinsås spetsad med bl.a. chili. Megagött var det! Sen huvudrätt - vildsvin. Den var oxo god även om hjorten igår slog den. Men godast var musslorna helt klart! Allt inmundigades på Becks Brasserie på Fritzöe Brygga här i Larvik. Fin restaurang med god mat. Blev inbjuden av bordsgrannarna från larvik kommune mot slutet av måltiden. De var kjempehyggeliga som bjöd in en ensam okänd svensk luffare till sitt bord! Vi avslutade kvällen med trevligt prat och en mycket god irish coffee! TACK för hyggelig samkväm!

Idag var jag mycket mycket nöjd med de båda spelningarna på två olika skolor. Bland de bästa vi gjort på denna turnén. Båda funkade superbra. Den andra var det otroligt fin stämning på, glad å nöjd efteråt - det är SÅ jag vill spela rasmus och att den ska upplevas! Kanon å kalas!

Igår fick jag ett överraskande trevligt samtal så åkte på ett litet möte i Tönsberg idag på e.m. Mer om detta eventuellt senare i höst... ;-)

Dagens låt: Scatman John - Scatman (Ski Ba Bop Ba Dop Bop) (lite otippat kanske men men man vet aldrig vad för låt man plötsligt börjar nynna på när man riggar upp kl 8 en morgon i en gymsal i Norge... det tillhör livets vidunderliga mysterier...)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Den där rubriken kommer du att få äta upp…eller åt du upp….eller hur var det nu? :))



En kram från Sverige till Norge

2011-09-01 @ 22:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0