I Sitt Eget Selskap

Nu går jag in i en intensiv repperiod med dansteaterföreställningen I Sitt Eget Selskap. Det är Bosses fru Torgunn som regisserar och koreograferar föreställningen som kommer att bli en surrealistisk dansteater i 5/8-delstakt. Vi är fem utövare, blandat dansare och skådespelare. Det är en fin grupp med bra och duktiga människor. Två killar, tre tjejer. Det är mycket dans och det är jag inte så van vid, att lära sig, ta koreografi och utföra det bra dessutom...! Mycket steg med fötterna... Det är spännande.
Det handlar om en fest och mycket om oss själva, vad vi gör, gester, rörelser, galenskap, ensamhet. Premiär i Asker Kulturhus i Oslo 18 november kl 19:00.

Lugn kväll med film: Varg Veum - Falne Engler. En norsk motsvarighet till svenska polisfilmer men detta var lite bättre.
Kan annars starkt rekommendera filmerna Hard Candy och The Road som jag nyligen sett på dvd. Mycket starka og bra! Viggo Mortensen i The Road är ruggigt bra!

Dagens låt: Dada dada dada dada dada dada... - Gisle Kverndokks nykomponerade musik för I sitt eget selskap snurrar i huvudet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0